NyitólapInformációkAdatkezelés

Adatkezelés

A Joy Divatház nagy hangsúlyt fektet a honlapját meglátogató ügyfelek személyes adatainak védelmére, és tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait.

A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz, másodsorban termékkínálatunk bővítése céljából használjuk fel.

Amennyiben Ön honlapunkon keresztül személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsuk és kezeljük.

Az Ön kérésére minden esetben tájékoztatást adunk az általunk kezelt személyes adatairól, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését.

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki!

Amennyiben kérdése van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérjük küldje el nekünk az info@joydivat.hu címre!

A honlapon történt regisztrációval lehetősége van hírlevelünkre való feliratkozásra is. A hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogjuk küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája, kérdése adódna ezzel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@joydivat.hu címen!

Üzleteink
MrSale Öltönyüzlet
Budapest, 6. kerület
Weiner Leó utca 20.
(Jókai u. - Weiner Leó u. sarok)