NyitólapInformációkA JOY Divatház Kis- és nagykereskedés

A JOY Divatház Kis- és nagykereskedés

Cégünk 1997-ben alakult, immár több, mint egy évtizedes tapasztalattal, fiatalos lendülettel próbálja minden vásárló igényét kiszolgálni.

Tevékenységi körünk igen széles, többek között foglalkozunk öltönyök, kabátok, kosztümök, ingek, blúzok, nyakkendők gyártásával, forgalmazásával.

Üzletünk 600m2-en működő, Magyarország egyik legnagyobb áruválasztékával rendelkező elegáns ruházatot árusító kis- és nagykereskedése. Célunkul tűztük ki, hogy a széles és minőségi áruválasztékkal együtt alacsony árakat biztosítsunk vásárlóinknak. Mivel közvetlenül foglalkozunk a gyártással és a nagykereskedelmi forgalmazással, így vásárlóink első kézből juthatnak hozzá termékeinkhez, közvetlenül a gyártótól.

Állandó akciókal árusítjuk ki szezonális termékeinket, így üzletünkben mindig az aktuális trendnek megfelelő áruválasztékkal találkozhatnak.

Vállaljuk továbbá cégek részére munkaruházat gyártását, méretre készítését. /öltöny, kosztüm, köpeny, póló, pulóver, cipő stb./ Reméljük ön is ellátogat hozzánk, vagy honlapunkon találja meg az igényeinek megfelelő terméket.

Üzleteink
MrSale Öltönyüzlet
Budapest, 6. kerület
Weiner Leó utca 20.
(Jókai u. - Weiner Leó u. sarok)